Årets SkiStar Winter Games Sälen, en vårvinterfest där dagens och morgondagens alpina stjärnor möts, arrangerades 13-14 april 2018 i strålande sol och med massor av snö. Vi gratulerar årets Miss och Mr SkiFuntastic, Charlotta Säfvenberg och André Myhrer, som segrade i sina respektive slalomtävlingar.

Active Life Foundation (ALF) var på plats för att informera om vår verksamhet och om vikten av att vara försäkrad. Under dagarna marknadsfördes också möjligheten att skänka pengar till ALF via Swish.

Vi arrangerade en frågesport för barn/ungdomar med mössor från Seger som uppskattade priser.

ALF hade också auktion på flera fina föremål som skänkts till ALF som gåvor, OS-hjälmar, skigoggles och några ryggskydd från POC, flera kokböcker inkl rabattkuponger, 3 kg 24 mån lagrad Sveciaost från Arla samt ett säsongsliftkort SkiStar All 2018/2019.

Som vanligt var det en lite trög start, men det hela tog en väldig fart på lördagen och vid auktionens ”stängning” hade vi fått ihop en bra summa som gör att vi kan hjälpa fler skadade idrottare tillbaka till ett aktivt liv.

Styrelsen för ALF vill rikta ett särskilt varmt och stort TACK till SkiStar, Ski Team Sweden Alpine, Seger, POC, Arla, Siljatält, Malungs Slalomklubb, Sälens Alpin och vår fantastiska speaker Niklas, som alla på olika sätt bidragit och möjliggjort ALF:s lyckade deltagande.