Årets SkiStar Winter Games Sälen, en vårvinterfest där dagens och morgondagens alpina stjärnor möts, arrangerades 7-9 april.

Vi gratulerar årets Miss och Mr SkiFuntastic, Emelie Wikström och Mattias Hargin, som segrade i sina respektive slalomtävlingar.

Active Life Foundation (ALF) var på plats för att informera om vår verksamhet och om vikten av att vara försäkrad. Under dagarna marknadsfördes också möjligheten att skänka pengar till ALF via Swish. Vi hade frågesport för barn/ungdomar med mössor från Seger som uppskattade priser. Fre- lördag var det auktion på fina föremål som skänkts till ALF, hjälmar och några ryggskydd från POC samt ett presentkort från SkiStar. Som vanligt var det en lite trög start, men det hela tog en väldig fart på lördagen och vid auktionens ”stängning” hade vi fått ihop en bra summa som gör att vi kan hjälpa fler skadade idrottare.

Styrelsen för ALF vill rikta ett särskilt varmt och stort tack till SkiStar, Ski Team Sweden Alpine, Siljatält och förstås till Malungs SLK och Sälens IF som på olika sätt möjliggjort ALF:s lyckade deltagande.