SkiStar Winter Games Sälen 2018-04-13 – 2018-04-14 är inte bara alpina skidtävlingar utan också en ren vinterfest för alla som älskar skidåkning. Här finns aktiviteter som passar alla. Tanken är att barn och ungdomar skall inspireras att prova på skidåkning och vilja utvecklas vidare.

Ski Funtastic är slalomtävlingarna där ungdomarna tävlar sida vid sida med dagens svenska alpina stjärnor. Under helgen skall Miss Ski Funtastic, Mr Ski Funtastic och Ski Funtastic Junior koras. Bland de svenska alpina stjärnor som kommer till Sälen finns Frida Hansdotter, Sara Hector, Estelle Alphand, André Myhrer och Matts Olsson m fl.

ALF kommer att ha ett eget mässtält i målområdet för att på plats informera om vår verksamhet och om vikten av att vara försäkrad. Vi kommer att ha frågesport för ungdomarna, med av Seger skänkta mössor som priser. Vi kommer också auktionera ut några skänkta föremål t ex några OS-hjälmar och ryggskydd skänkta av POC. ALF kommer också att finnas med på storbildsskärm med budskapet “Hjälp ALF att hjälpa fler skadade idrottare” Swisha en slant till kontonummer 123 099 60 90.

ALF skickar ett stort förtida tack till SkiStar, POC och Seger som på olika sätt gör vår medverkan möjlig.