Sälen Winter Games (SWG) är en senvinterfest för alla som älskar skidåkning, här möts dagens och morgondagens alpina stjärnor.  Under SWG tävlar ungdomarna sida vid sida med dagens alpina stjärnor. Här bjuds det på massa roliga aktiviteter, tävlingar och skidtest. Med svenska alpina landslaget på plats så chansen finns att åka skidor med dem, få autografer och allmänt umgås med de alpina stjärnorna.

Active Life Foundation (ALF) kommer att vara representerade i Sälen under dessa dagar. Vi kommer att finnas i målområdet fre – söndag för att informera om ALF, svara på frågor och ha auktion på en del skänkta produkter och upplevelser. En särskild auktion kommer att hållas under middagen för alla samarbetspartners till SWG. Dessutom så är alla drygt 1.000 deltagare också inbjudna till en föreläsning ”Ta befäl över din prestation” med Thomas Fogdö 17/4 kl 17.00 i Experium.

Allt för att nå ut med information om vikten av att vara rätt försäkrad samt också få lite intäkter som oavkortat går till ALF.