Passa på att prova helt nya Audi e-tron i Åre. Även under 2019 så går anmälningsavgiften på 100 kronor under vecka 8 – 10 till Active Life Foundationen. Hela vår styrelse riktar ett stort framtida tack till Audi och teamet på plats i Åre. För mer info om Audi Test Drive Åre 2019, anmälningar etc se nedan.

Under VM och sportloven, veckorna 8 till 10, har du möjlighet att bli först i Sverige att provköra helt nya Audi e-tron på den kurviga isbanan på Åresjön. Här finns sköna kurvsektioner och väl tilltagna avåkningszoner som gör att du kan ta ut svängarna rejält. Här får du uppleva Audis nya el-quattro och testa e-trons fenomenala framkomlighet.

En tyst och spännande körupplevelse i en av världens bästa vinterbilar — och en möjlighet att utvecklas till en bättre och säkrare förare.

PROVKÖRNINGARNA tar cirka en timme. Vill du testa Audi e-tron under VM-veckorna 6-7, så bokar du din provkörning på plats i Audi-receptionen vid påfarten till Åresjön (går ej att förboka).
Vill du förboka en provkörning under sportlovsveckorna 8-10 så gör du det via mail fr.o.m. 7 januari, på: areauditestdrive@gmail.com

Bokning och registrering på plats i Åre under veckorna 8-10 görs på Audi Test Drive Center, Berners Åre Bilverkstad, Årevägen 132. Har du frågor går det bra att kontakta oss på +46 72 545 38 15, fr.o.m 7 januari.

Mer info finns på audi.se.