Sveriges allra bästa damlag i matchracing tävlade om SM titeln i båttypen J/92 på Lidingö under tre dagar (29/9 – 1/10). Precis som för övriga SM-vinnare i segling under säsongen, blev det vinnande laget kvalificerat till Mästarnas Mästare i Marstrand, som om några veckor arrangeras av Svenska Seglarförbundet.

ALF fanns med på plats, detta i syfte att uppmärksamma ännu fler på ALF:s verksamhet, få flera som stödjer oss och för att ytterligare bredda den idrottsliga basen till ännu fler sporter.  Sedan dryga 10 år tillbaka har vi delat ut bidrag till 28 olika sporter, men det finns utrymme för ännu fler. Vi hade flaggor på plats och vår logo på skrovsidan på båt nr 5, som seglades av Team Bergqvist Match Racing Team, som syns på bilden. (Foto Tommi Rotonen). Vår logo kommer att finnas kvar på båten även under nästa säsong.

Vinnare av tävlingen blev Team Sylvan – New Sweden Match Racing Team, som vi förstås gratulerar och önskar lycka till under Mästarnas Mästare. Men vi vill också hylla och gratulera Team Bergqvist som i den ALF märkta båten seglade till sig andra platsen, snyggt jobbat!