Active Life Foundations (ALF) golftävling på Salems GK 10/9 blev en succé ur alla aspekter. Möjligen bortsett från att väntad väta och stundtals kraftig blåst, inkom betydligt tidigare än prognos.

17 anmälda lag med 4 spelare i varje lag, kämpade väl och genomförde golftävlingen på ett mycket bra sätt, men vad är lite blåst och regn för hinder för sanna golfare. På 3 av de 18 hålen fanns möjlighet till extra bonus, förutsatt att ett bidrag swishades till ALF. På 2 av hålen fanns ”hole in one” priser, en chans till att erhålla en elbil från Renault samt en andra chans till att erhålla ett par alpinskidor från Atomic. På det 3:e av dessa hål fanns dessutom en möjlighet att tilldelas en Qatar Airways businessbiljett till valfri destination i världen.

Under efterföljande middag hölls en auktion på 2 objekt till förmån för ALF. En träskulptur föreställande Charlotte Kalla, som gjorts av träskulptören Sören Niklasson samt en oljemålning målad av Fabian Edelstam, gick under klubban.

Totalt gav detta event intäkter till ALF på nästan sek 80.000, vilket är och känns helt fantastiskt.

ALF riktar ett stort och varmt tack till Qatar Airways, som för andra gången på kort tid skänkt attraktiva flygbiljetter, vilka genererat inkomster till ALF.  Samma stora och varma tack går även till Bilia/Renault och till Alpingaraget samt till konstnären Fabian Edelstam, som på olika sätt förtjänstfullt  bidragit till ALF:s inkomster under detta event.

Sist men inte minst riktar vi ett särskilt tack till Salems GK, Robert Karlsson och Keith Astor Karlsson som gjorde detta event möjligt.