Mellan 7 april och 9 april äger SkiStar Winter Games Sälen (SWGS) rum med Active Life Foundation som Official Supplier. SWGS är ett måste för alla som älskar skidåkning och består av många olika delar. I år beräknas att ca1.700 ungdomar deltar. Det svenska alpina landslaget kommer att vara på plats, dels för att tävla, men också för autografskrivning och umgänge med alla ungdomar.

Active Life har ett tält i målområdet där vi får möjlighet att informera om vår verksamhet, vikten av att vara försäkrad, hålla auktion på skänkta saker, samt propagera för möjligheten att skänka pengar till Active Life via Swish.  Vi kommer även kunna visa upp en av våra samarbetspartners Zoomabilitys elektriska terränggående fordon. Bland det som ska auktioneras ut ingår ett säsongskort Skistar All 2022/2023, några skigoggles från Oakley, en sommarvecka med en Zoom… Auktionerna stängs 9 april på eftermiddagen.

Vår grundare och hedersordförande Thomas Fogdö är på plats i vårt tält under torsdagen, fr o m fredagen kommer Jonas Jacobsson ta över och medverka t o m lördag. Ni som finns på plats i Sälen under dessa dagar, kom förbi och säg hej!

Under fartfyllda tävlingar skall snart Mr Ski Funtastic, Miss Ski Funtastic och Ski Funtastic Jr koras.

På lördagen kommer upp till 64 lag ha möjlighet att delta i SälenParallellen som tillsammans med Yalla Poolrace, en stor utomhusafterski och discobowling, avslutar SWGS 2022.

Active Lifes styrelse skickar ett stort och varmt förtida tack till SkiStar som generöst ger oss möjlighet att delta även i år.

#skistarwintergamessälen2022 #activelifefoundation #zoomability #tillbakapåbanan #hjälperskadadeidrottare