SkiStar Winter Games Sälen består av flera olika delar och är ett måste för alla som älskar skidåkning. Ett mycket bra grundläggande koncept som utvecklas lite för varje år. https://www.skistar.com/sv/inspiration/evenemang/skistar-winter-games-salen/?fo=83338

Under veckan skall flera mästare krönas, men fr o m torsdagen 11/4 kliver ett antal landslagsåkare in i handlingen, för då skall det avgöras vem som blir årets Mr Ski Funtastic, samt på fredagen 12/4 så skall årets Miss Ski Funtastic krönas och sen på lördagen 13/3 är det dags för årets stora och intressanta nyhet Sälenparallellen.

Aktiviteterna är inbjudande och välkomnande, tanken är att barn och ungdomar ska inspireras att prova på skidåkning och vilja utvecklas. Genom åren har publik och ungdomar fått möta stjärnor som bl a Pernilla Wiberg, André Myhrer, Anja Pärson, Matts Olsson, Frida Hansdotter, Mattias Hargin, Anna Svenn-Larsson och Sara Hector m fl.

Även i år kommer Active Life Foundation att närvara för att synas och informera om vikten av att vara försäkrad, hålla auktion på några skänkta saker, samt propagera för möjligheten att skänka pengar till Active Life via Swish.

Active Life:s styrelse skickar ett stort och varmt förtida tack till SkiStar som generöst ger oss möjlighet att delta.